دو مدرسه‌ی ۶ کلاسه‌ی خیرساز در روستای لنگر از توابع بخش ماهان واقع در شهرستان کرمان صبح روز پنج‌شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۱ با حضور مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان کرمان، محمدمهدی زاهدی نماینده‌ی کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسئولان، مردم و دانش‌آموزان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان، مدرسه‌ی ۶ کلاسه‌ی حضرت خدیجه (س) با ۵۰۰ مترمربع زیربنای آموزشی در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال و مدرسه‌ی ۶ کلاسه‌ی سلمان فارسی با ۵۰۰ مترمربع زیربنای آموزشی در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال با مشارکت خیّر نیک‌اندیش مجتبی علی‌نقی و اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان به بهره‌برداری رسیدند.

مهندس رضا هدایتی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در حاشیه‌ی این مراسم، ضمن تشکر از تمامی شرکت‌کنندگان در آیین افتتاح این دو مدرسه، گفت: تشکر ویژه می‌کنم از آقای علی‌نقی بزرگوار؛ ایشان از دوستان قدیمی ما هستند و فکر خیلی بزرگی دارند و زحمت کشیدند و در این منطقه بنای این دو مدرسه‌ی شش کلاسه را گذاشتند.

وی ادامه داد: خیر تا پایان اسکلت را انجام دادند و نوسازی مدارس هم بر اساس وظیفه بحث تکمیل بنا، محوطه‌سازی و حصارکشی این دو مدرسه را به انجام رساند.

عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان، خاطرنشان کرد: این دو مدرسه با زیربنای ۵۰۰ مترمربع احداث شدند که هرکدام از این مدارس با احتساب سهم خیر محترم، اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان داشته‌اند.

مهندس هدایتی ضمن عرض خیرمقدم ویژه به پروفسور زاهدی، افزود: زحمات این مرد بزرگوار در بحث اعتبارات آموزش و پرورش در کشور باعث خیر و ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش شده است.

وی اظهار داشت: همین که امروز ما تقریبا در استان و در کشور مدرسه‌ای را نداریم که در آن بخاری نفتی وجود داشته باشد، مرهون زحمات پروفسور زاهدی و اعتباری است که مجلس برای استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی در مجلس مصوب کرد.

عضو شورای فنی استان کرمان ضمن اشاره به این‌که بحث استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی مدارس کشور هم‌چنان در حال اجراست، گفت: حتی مدارسی که بخاری گازی دارند و ممکن است به نحوی خطرآفرین باشند امسال در دستور کار ما هستند؛ امسال در جنوب استان نیز کار استانداردسازی مدارسی که به سیستم‌های سرمایشی و اسپیلت مجهز نیستند، انجام خواهد شد و این امر را نیز مرهون زحمات آقای پروفسور زاهدی هستیم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در خصوص اعتبارات محرومیت‌زدایی، افزود: اعتبارات محرومیت‌زدایی فقط در ۱۶ استان کشور پرداخت می‌شود و در سال ۱۴۰۰ اعتبارات بسیار خوبی در این زمینه به استان کرمان تخصیص داده شد و در حال حاضر از محل اعتبارات این طرح در سراسر استان ۴۰ مدرسه‌ی در حال احداث داریم و دیروز هم در بردسیر شاهد بهره‌برداری از اولین مدرسه‌ای در استان بودیم که از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی احداث شده بود.

مهندس هدایتی ضمن تشکر از زحمات مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، ادامه داد: سعادتی است که دوران خدمت ما با حضور آقای دکتر رضایی هم‌زمان شده است و ایشان واقعا معلم اخلاق و الگوی ما هستند.

وی با اشاره به عزم جدی نوسازی مدارس جهت اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، بیان داشت: اعتبارات خوبی جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام تخصیص داده شده است از جمله در سفر ریاست محترم جمهوری، ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت مدرسه‌سازی تخصیص داده است که این پول ظرف سه سال پرداخت خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان، افزود: در بحث تعهد دولت در پروژه‌های خیری نسبت به سال‌های گذشته تحول خوبی ایجاد شده است و ان‌شاالله بحث تکمیل پروژه‌های خیری امسال با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

هدایتی در پایان از کارکنان اداره کل نوسازی مدارس و پیمانکار پروژه تشکر کرد و افزود: باید نام پیمانکارانی را که برای نوسازی مدارس کار می‌کنند، علی‌رغم این‌که ارتزاقشان از این کار است، خیّر گذاشت چراکه با جان و دل کار می‌کنند.

در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس و یادبود، از خیرنیک‌اندیش مجتبی علی‌نقی توسط مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان تقدیر و تشکر شد.