
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان:رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی شهرستانهای جیرفت ، کهنوج و شهرستانهای تابعه گفت: در راستای سیاستهای دولت و تاکید رئیس جمهور، باید روند ساخت و توسعه مدارس به مشارکت مردم، صنایع، معادن و بنگاههای اقتصادی منطقه وابسته باشد.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه، در شهرستان جیرفت پروژه ساخت مدرسهای با نام «مدرسه فارغالتحصیلان» آغاز شده که توسط فارغالتحصیلان و گروههای جهادی تأمین منابع و اجرا میشود. هدف این است که این فرهنگ مشارکت در تمام ۳۲ منطقه آموزشی استان تعمیم یابد تا مشکلات فضای آموزشی با همراهی مردم و بخش خصوصی رفع شود.
حمیدرضا خان محمدی ادامه داد: در زمینه مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی و معادن، استان هنوز با آنچه که انتظار میرود فاصله داریم. طی نزدیک به چهار سال مدیریت من، همکاریهای خوبی از سوی برخی خیرین و افراد حقیقی مانند خانم حسینی در سیرجان که املاک خود را فروخته و درآمد آن را به مدرسهسازی اختصاص دادهاند، مشاهده شده است. اما معادن بزرگ استان هنوز به حد مطلوب پای کار نیامدهاند.
خان محمدی افزود: قانون توسعه پیشرفت و آبادانی کشور و برنامه هفتم توسعه، به بنگاههای اقتصادی اجازه داده است که هزینههای خیرخواهانه خود را از مالیاتشان کسر کنند و این معافیت مالیاتی مشوق خوبی برای مشارکت در مدرسهسازی است.
وی همچنین بیان کرد: رئیس جمهور در بازدید از استان کرمان تاکید کردند که منابع طبیعی روزی تمام میشود اما سرمایهگذاری در فرهنگ و آموزش، ماندگار است. این فرصت طلایی باید توسط صنایع و معادن استان به خوبی استفاده شود تا مشکلات آموزش و پرورش طی یکی دو سال آینده به حد قابل قبولی برطرف شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر این فرصت و ظرفیت به خوبی به کار گرفته نشود، استان و حتی کشور فرصتهای ارزشمندی را از دست خواهند داد.