به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان:رضا هدایتی مدیرکل گفت: یکی از کارهایی که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری،مبنی بر محرومیت زدایی و توسعه عدالت آموزشی،دنبال میکنیم ساخت فضای آموزشی با کیفیت و به روز در مناطق کم برخوردار و روستایی است
معاون امور زیربنایی بنیاد برکت با بیان اینکه یکی از کارهایی که بنا به دستور مقام معظم رهبری، ستاد اجرایی فرمان امام دنبال میکند ساخت فضای آموزشی در مناطق کم برخوردار و روستایی است گفت:: هر یک از مدرسههای جایگزین این مدارس کانکسی و فرسوده بین یک تا ۳ کلاس درس دارند و اکثر این مدارس جایگزین مدارس کانکسی در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم می باشند.
وی تصریح کرد: مدارس کانکسی، خشتی، سنگی، گلی و فرسوده در سراسر کشور بر اساس شاخصههای آموزشی وزارت آموزش و پرورش توسط سازمان نوسازی مدارس شناسایی و برای ساخت مدارس جایگزین به بنیاد برکت معرفی میشوند.
مدیر امورزیر بنایی بنیاد برکت نیز در این جلسه در مورد میزان اعتبار تخصیص داده شده به ساخت مدارس اظهار داشت: بنیاد برکت ۴۰ درصد اعتبار لازم برای ساخت این مدارس جایگزین را تامین میکند.
رضا هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس نیز با بیان اینکه هدفگذاری ما تکمیل مدارس یک تا دو کلاسه و برچیده شدن مدارس کانکسی می باشد، اظهار کرد: طبق ابلاغ شیوه نامه بهینه سازی و ساماندهی فضاها و زیرساختهای کاربردی در مسیر تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت اسلامی و ایمن سازی مدارس، ۳۹ مدرسه کانکسی مستقل با بیش از ۱۰ دانش آموز در کرمان احصا و مدارس کوچک یک یا دو کلاسه ساخته و جایگزین این مدارس شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان ، گفت: تا ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تعداد ۲۹ مدرسه از این طرح تکمیل و تحویل آموزش و پرورش استان شده و ۱۰ پروژه دیگر این طرح با سرعت در استان در حال اجرا است. و تا یکی دو ماه آینده به بهره برداری می رسند.
وی با اشاره به اینکه طرح شهید دانشآموز «رضا پناهی»؛ پروژهای برای حذف مدارس کانکسی و سنگی می باشد، ادامه داد: امیدواریم که تعداد دیگری از این پروژه ها که باقی مانده است، این مدارس آماده و تحویل دانش آموزان عزیز استان گردد تا بقیه دانش آموزان بتوانند، در محیطی امن و استاندارد تحصیل علم نمایند