با حضور دکتر سید مصطفی آیت اللهی موسوی معاون عمرانی استاندار،دکتر وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان،و مدیرکل نوسازی مدارس و مدیران کل چند دستگاه های اجرایی استان،جلسه تامین منابع مالی نهضت توسعه عدالت فضاهای آمو شی استان،برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی  اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی در نشستی با حضور مدیران کل مدیریت و برنامه‌ریزی، مالیات، اقتصاد و دارایی و نوسازی مدارس اعلام کرد: در برنامه نهضت مدرسه‌سازی، ابتدا مدارس سنگی و کانکسی، سپس مدارس نیمه‌تمام و در نهایت مدارسی با تراکم کلاس‌های بالای ۳۵ دانش‌آموز هدف‌گذاری شده‌اند. . 

آیت اللهی موسوی معاون عمرانی استانداری کرمان در این جلسه ضمن تاکید بر همکاری دستگاه های اجرایی جهت اجرای طرح نهضت تحولی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بیان داشت: باید برنامه هدفمند طرح آغاز و لیست مدارس مورد نیاز مقاوم سازی و یا تخریب و بازسازی با توجه به سرانه دانش آموز و رعایت جمعیت دانش آموزی پایدار توسط نوسازی مدارس بررسی و طرح به موازات پیش رود

آیت اللهی موسوی افزود: با مشارکت بنیاد علوی، بنیاد برکت و دهیاری‌ها، تمام مدارس سنگی و کانکسی مستقل تا آغاز مهرماه حذف خواهند شد. 

وی ادامه داد: همچنین با استفاده از ظرفیت صنایع و معادن استان، از طریق معافیت‌های مالیاتی و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، تلاش می‌شود که مدارس نیمه‌تمام هرچه سریع‌تر تکمیل و مورد استفاده دانش‌آموزان در سراسر استان قرار گیرند

معاون عمرانی استانداری کرمان با اشاره به ظرفیت قوانین مالیاتی در بحث نهضت مدرسه‌سازی و اصلاح ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه گفت: موقعیت خوبی برای تکمیل پروژه‌های عمرانی حوزه مدرسه سازی استان است و این فرصت خوبی است که چگونه از این ظرفیت ها برای جلب خیران و تکمیل پروژه‌های عمرانی و احداث پروژه‌های جدید استفاده کنیم.

وی با توجه به اهمیت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و اهمیت و پیگیری این نهضت توسط رئیس جمهور محترم گفت: باید از خیرین داخل و خارج از کشور تا ظرفیت‌های صنایع و شرکت‌ها در مسئولیت اجتماعی و ظرفیت معادن در استان کرمان برای تحول در مدرسه سازی به کار گرفته شود.

رضا هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در ابتدای جلسه با اشاره به قوانین مالیاتی در بحث نهضت مدرسه‌سازی و اصلاح ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه گفت: با وجود کمبود تعداد ۳۰ مدرسه در شهر کرمان و کلاسهای با تراکم بالای ۳۵ نفر،اجرای این طرح فرصت خوبی است که بنگاههای اقتصادی،صنایع و معادن بر اساس مسئولیتهای اجتماعی و خیرین حقیقی پای کار آمده و در نهضت مردمی سازی و مدرسه سازی به کمک دولت بیایند.

هدایتی همچنین با تاکید بر نقش ارزنده ی خیرین در پیشرفت جامعه، توسعه فضاهای آموزشی و مدرسه سازی را یکی از مهمترین عوامل توسعه یافتگی و از مصادیق مهم پیشرفت دانست و دیدار با ایشان از برنامه های مهم اداره کل نوسازی مدارس کرمان می باشد.

وی در ادامه با اشاره به احصاء مدارس کانکسی با جمعیت زیر ۱۰ نفر و ساخت مدارس جایگزین توسط شرکتها و معادن استان بر اساس مسئولیت اجتماعی، گفت:شرکتها و کارخانه هایی که در آمد بسیار بالایی دارند باید مسئولیت اجتماعی خود را ایفانمایند، ساختن مدرسه ۲ یا ۳ کلاسه در قبال در آمد آنها اندک چیزی است که میتوانند برای آموزش و پرورش و فرزندان این استان انجام بدهند.

گفتنی است در این جلسه دکتر وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان،سلطانی نژاد مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان و سایر اعضا جلسه در راستای نحوه تامین منابع مالی طرح ملی نهضت عدالت در فضاهای آموزشی به ایراد سخنرانی پرداختند.

بر پایه این گزارش جلسه بررسی نحوه تامین منابع مالی نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی استان با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان،مدیران کل نوسازی مدارس و اقتصاد دارایی استان و جمعی از مدیران مرتبط در محل دفتر معاونت عمرانی استانداری برگزار شد.