به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، “سید محمد واعظی‌نژاد” پیش از ظهر یکشنبه در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کرمان بیان داشت: تراکم دانش‌آموزی در شهر کرمان بالای ۳۵ نفر و در برخی مدارس حتی بالای ۴۰ نفر است.

وی ادامه داد: سرانه فضای آموزشی شهر کرمان ۱.۲ مترمربع از سرانه کشوری پایین‌تر است ضمن اینکه ما مدارس غیر استاندارد زیادی در کرمان داریم و شاید بتوان گفت در بحث فضاهای آموزشی جایی مثل کرمان نیست.

مدیر کل اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان گفت: پروژه‌های خوبی در شهر کرمان آغاز شده که با تحویل آنها مشکلات سرانه آموزشی در شهر کرمان تا حدودی برطرف خواهد شد.

واعظی تصریح کرد: پروژه حیات طیبه دادبین تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق برنامه فاز اول و دوم این پروژه را مهر امسال تحویل خواهیم داد.

بهره برداری از مدرسه ویژه اتباع بیگانه

وی بیان کرد: در پروژه کوچه مدرسه جیحون، مدرسه بقیه‌الله آماده تحویل است این پروژه از سال ۹۱ آغاز شده همچنین پروژه مسکن مهر شهرک مطهری آماده بهره‌برداری است ضمن اینکه پروژه مدرسه ویژه اتباع بیگانه در حال بهره‌برداری است.

مدیر کل اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان یادآور شد: سال گذشته استقبال خوب خیران در استان کرمان در بحث مدرسه‌سازی را داشتیم ضمن اینکه در سال ۹۶ کمک خیران ۳۲ میلیارد بوده که امسال این مبلغ به ۱۲۰ میلیارد رسیده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پروژه‌های خوبی در شهر کرمان آغاز شده است، افزود: در سال جدید پروژه مدرسه ۳۶ کلاسه شهید سلیمانی از دو سه هفته دیگر آغاز خواهد شد همچنین پروژه ۳۶ کلاسه به نام شهید پور جعفری را طی هفته‌های آتی آغاز خواهیم کرد و نیز عملیات اجرایی پروژه شهید مغفوری با موقعیت بسیار عالی ظرف هفته آینده آغاز می‌شود.

ساخت ۱۲۰ مدرسه در کرمان کلید می‌خورد

واعظی ادامه داد: عملیات اجرایی پروژه ۴۹ کلاسه شهرک الغدیر ظرف یک ماه آینده آغاز می‌شود که امیدواریم با انجام این پروژه‌ها بخشی از مشکلات فضای آموزشی مرتفع شود همچنین پروژه سرآسیاب هم آغاز به کار کرده است.

مدیر کل اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان گفت: به زودی ساخت ۱۲۰ مدرسه را با مشارکت اتاق بازرگانی آغاز خواهیم کرد به علاوه در بحث مدرسه سازی پروژه‌های دیگری هم در سطح شهر کرمان در دستور کار داریم از جمله پروژه عظیم ساختمان اداری آموزش و پرورش با ۱۸ هزار مترمربع زیربنا که در حال ساخت است.

وی به مشکلات سرویس‌های بهداشتی مدارس اشاره کرد و یادآور شد: امسال بحث کمبود سرویس‌های بهداشتی مناسب در مدارس را به جد دنبال خواهیم کرد و پیگیر آن هستیم تا مشکلاتی که در این رابطه وجود دارد را مرتفع کنیم.

واعظی نژاد بیان کرد: ۶۳۰ مدرسه در استان فاقد سرویس بهداشتی هستند که ساخت حدود دو هزار چشمه سرویس بهداشتی در دستور کار است همچنین در بحث استانداردسازی بخاری نفتی که از اسفند ۹۸ آغاز شده تا کنون حدود هزار و ۲۸۰ کلاس درس در مناقصه قرار گرفته‌اند.

وی یادآور شد: در بحث سیل هزار و ۵۳۵ کلاس درس از آسیب دیده‌اند که پیگیر تعمیر آنها تا مهر هستیم

تخصیص ۱۰میلیارد ریال برای تجهیز مدارس ریگان

داریوش ورناصری، معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از پروژه‌های فعال شهرستان‌های شرق استان کرمان بازدید کرد.

ورناصری در حاشیه سفر دو روزه به کرمان، هدف از این سفر را بازدید از پروژه‌های در دست اجرای نوسازی مدارس استان کرمان عنوان کرد و گفت: منطقه شرق و جنوب استان کرمان که هم مرز با استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان و از مناطق کم برخوردار است، برای بازدید انتخاب شدند. 

او تحویل پروژه‌های مهر ۹۹، برررسی پیشرفت پروژه‌های نوسازی شده و تعمیراتی سیل جنوب، توزیع تجهیزات و جمع آوری بخاری‌های نفتی و مجهز کردن کلاس‌ها به سیستم‌های سرمایشی استاندارد را  از جمله اهداف این سفر به کرمان  عنوان کرد.

ور ناصری  همچنین به فعال بودن ۷۶ پروژه با ۲۲۰ کلاس درس در شرق استان کرمان اشاره کرد و گفت: شهرستان ریگان با توجه به رشد جمعیت دانش آموزی، نیاز به تکمیل پروژه‌های در دست اجرا دارد و بایستیتعدادی مدرسه جدید دیگر نیز در این شهرستان ساخته شود تا جوابگوی رشد دانش آموزی این شهرستان هم‌مرز با سیستان و بلوچستان باشد.

 او بیان کرد: با تخصیص ۱۰میلیارد ریال اعتبار، مدارس شهرستان ریگان تجهیز خواهند شد. 

 معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشورر در حاشیه بازدید از مدارس غیر استاندارد و مدارس در حال ساخت ریگان تصریح کرد: ۲۶واحد آموزشی استاندارد در شهرستان ریگان در حال ساخت است که جایگزین مدارس غیر استاندارد خواهند شد. 

 او افزود: با توجه به اینکه بسیاری از مدارس شهرستان از لحاظ میز و نیمکت و  وسایل سرمایشی و گرمایشی مشکل دارند، این مشکلات تا قبل از پایان سال تحصیلی جدید برطرف خواهند شد. 

ورناصری با بیان اینکه شهرستان ریگان یکی از شهرستان های کمتر برخوردار در کشور است که تمام تلاش ما فراهم نمودن امکانات آموزشی در این شهرستان هست، افزود: در این شهرستان مدارس غیر استانداردی وجود دارند که نیاز به بارسازی دارند. 

او بیان داشت: مدارس این شهرستان نیز به وسایل سرمایشی وگرمایشی مجهز خواهند شد. 

 ۴۰درصد مدارس شهرستانریگان غیراستاندارد هستند.

واعظی نژاد، مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان در این سفر  و در حاشیه بازدید از این پروژه‌ها عنوان کرد: شهرستان بم ۸ پروژه فعال دارد که از این تعداد،  ۷ پروژه مدرسه سازی است و   ۴۳ کلاس درس  در این شهرستان ساخته خواهد شد.

او  با بیان اینکه در شهرستان نرماشیر ۹ پروژه فعال داریم که ۷ پروژه آن آموزشی و ۴۳ کلاس درس در  این شهرستان ساخته خواهدشد، افزود:  در شهرستان فهرج نیز ۱۰ پروژه در دست اجرا داریم که ۳ پروژه مدرسه سازی بوده و مابقی پروژه‌های محوطه سازی، حصارکشی و …  است. 

واعظی نژاد با اشاره به پروژه‌های سیل در شرق استان تصریح کرد: در ریگان ۴ پروژه آسیب دیده در سیل داریم که ۳ پروژه تعمیراتی هستند و یک پروژه تخریب و بازسازی و همچنین پروژه‌های آسیب دیده سیل در شهرستان بم، ۱۲ پروژه هستند که ۱۱ پروژه تعمیراتی بوده و یک پروژه تخریب و بازسازی می‌شوند.

عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: جمعیت دانش آموزی در شهرستان ریگان رو به افزایش است و ضرورت نیاز به  تجهیزات احساس می‌شود که با قول مساعد معاون فنی سازمان نوسازی مدارس، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال تجهیزات برای این شهرستان اختصاص می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان سید محمد واعظی نژاد مدیرکل نوسازی :مدارس استان کرمان طی پیامی عید سعید فطر را تبریک گفت، که متن پیام ایشان بدین شرح است

بسمه تعالی

پایان هر عبادتی، عیدی است که برازنده آن عبادت است و رمضان در ایستگاه فطر به بار می نشیند و بال م بگشاید.رمضان، فصل وصل است و فطر ضیافتگاه وصال.

این روز پایان یک ماه و آغاز یک راه است. پایان ماه اشک ها، لبخندها، رحمت ها، انتظارها، عفوها و استغفارها، پایان هنگامه های افطار، لحظه های مناجات با خدا و آغاز راهی برای بازگشت. فصلی برای شکفتن و ترنمی برای بازیافتن خود گمگشته انسان.

عید فطر، عید فطرت است. روزی است که انسان به فطرت پاک خود باز می گردد و به شکرانه این بازگشت، به ستایش باری تعالی به جشن و سرور می پردازد.

امیدوارم در این عید رحمت و مغفرت با تمسک، همبستگی و وحدت همچون گذشته دوشادوش یکدیگر برای اعتلای جایگاه نوسازی مدارس و تحول در حوزه ساخت و ساز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی تلاش کنیم و نظاره گر پیشبرد اهداف بلند این مجموعه اجرایی، عمرانی، فنی و مهندسی باشیم.

اینجانب به نوبه خود با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه همکاران محترم در مجموعه سازمان ، ادارات کل سراسر کشور و این اداره کل از خداوند متعال رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم

سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس استان کرمان .

مدرسه باقرالعلوم مدرسه فردوسی مدرسه ریحانه مدرسه شریعتی

مدرسه امام حسین

مدرسه زینبیه مدرسه عمار یاسر مدرسه هجرت مدرسه میثم

مدرسه خواجو مدرسه ابوذر مدرسه طالقانی مدرسه ایت سعیدی

مدرسه جهاد چاورچی مدرسه شهید بابایی مدرسه شهید حسامی خبر

مدرسه امامت افکوییه مدرسه شهید رمضانی مدرسه شهید اکبر خیری مراع

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان “سید عبدالرضا میرحسینی وکیلی” دبیر کارگروه اجرای آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی از برگزاری جلسه توجیهی ویژه مدیران و مهندسان شرکت های مشاوره برای تایید استحکام بنای مدارس و مراکز غیر دولتی در اداره کل نوسازی مدارس خبر داد و گفت: طبق آیین نامه ابلاغی از سوی سازمان نوسازی مدارس کشور کار تایید استحکام بنا مدارس و مراکز غیردولتی به نوسازی مدارس واگذار شده و این اداره کل در صدد است تا با اجرای بندبند این بخشنامه شرایطی را فراهم کند تا خدای ناکرده در اثر ناایمن بودن فضای آموزشی اتفاق بد و ناگواری نیفتد.

مهندس میرحسینی وکیلی در این رابطه اظهار داشت: طبق بخشنامه جدیدی که از سازمان نوسازی مدارس کشور به این اداره کل ابلاغ شده تایید استحکام بنا فضاها و ساختمان های مدارس و مراکز غیر دولتی بر عهده نوسازی مدارس گذاشته شده است.

مهندس سید عبدالرضا میرحسینی وکیلی با اشاره به اینکه موضوع استحکام بنا و ایمنی و استاندارد فضاهای آموزشی موضوع مهمی است و در صورتی که کوچکترین سهل‌انگاری و اشتباهی صورت بگیرد، نتایج و عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت: اذعان کرد: با هماهنگی با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان تعدادی از شرکت های مشاوره که دارای گرید هستند و مجوز دارند به ما معرفی شدند تا بتوانیم با همکاری با این شرکت های مشاور در سراسر استان فضاها و ساختمان های مدارس و مراکز غیر دولتی را ارزیابی کنیم و طبق ارزیابی به عمل آمده نسبت به صدور مجوز این مدارس و مراکز اقدام نماییم.

وی همچنین با اشاره به اینکه حجم کار بالاست و تعداد مدارس و مراکز غیردولتی در سراسر استان زیاد می باشد و نیاز است از ظرفیت بخش خصوصی و برون سپاری فعالیت ها استفاده کنیم، افزود: ۱۲ شرکت مشاور در اولین جلسه توجیهی اجرای آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی شرکت کردند که این شرکت‌های مشاور از شرکت‌های خوب استان بوده بطوریکه تاییدیه و مجوز فعالیت از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان را دارند.

مهندس میرحسینی وکیلی در ادامه با تاکید بر اینکه فضاها و ساختمان های مدارس و مراکز غیر دولتی هیچ فرقی با فضا و ساختمان مدارس دولتی ندارد و دانش آموزان باید در بنای استاندارد و ایمن تحصیل نمایند، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سراسر استان فضا ها و مدارس و مراکز غیر دولتی فعالیت دارند برنامه ریزی کرده ایم تا با همکاری با آموزش و پرورش اکثر امورات موسسات غیردولتی بر پایه خدمات الکترونیکی ارائه شود و از هزینه های ایاب و ذهاب که با حضور در مرکز استان بر آنان تحمیل می شود، جلوگیری به عمل آید.

دبیر کارگروه اجرای آیین نامه استقلال مدارس و مراکز غیر دولتی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان با اشاره به اینکه در جلسه بعدی با شرکت‌های مشاوره روند اجرای کار و چک لیست های سازه ای و معماری بررسی می شوند، خاطرنشان ساخت: شرکتهای مشاور که در جلسه اولیه این اداره کل حضور داشتند، بایستی روند اجرای کار و ارزیابی سازه و معماری خود را به ما تحویل دهد تا ما این اسناد را بررسی کنیم و در رابطه با روند نهایی اجرای کار تاییدیه استحکام بنای مدارس و مراکز غیر دولتی تصمیمات اساسی و کاربردی را اتخاذ نماییم.

مهندس سید عبدالرضا میرحسینی وکیلی با اعلام اینکه کارگروه اجرای آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی با اعضای با تجربه و متخصص تشکیل شده و این اعضا سوابق و تجارب ارزشمندی در زمینه مهندسی عمران معماری، سازه و حقوقی و امور قراردادها دارند، عنوان کرد:مهندس غلامرضا هدایتی، مهندس محمود رضا محمد حسنی، سرکار خانم صدیقه طاهری و جناب آقای مسعود زاهدی اعضای کارگروه اجرای آیین نامه استقرار مدارس و مراکز غیر دولتی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان می باشد و از توان و تجربه این اعضای متخصص و مجرب در این خصوص استفاده می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان “سید محمد واعظی نژاد” مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه سیمای استان کرمان ، با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب درخصوص نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید، گفت: در سال گذشته ۳۲۸ کلاس درس، تحویل آموزش وپرورش استان داده شده است که امسال با برنامه ریزی‌های انجام شده این تعداد را به ۱۰۰۰ کلاس درس رسانده که تعدادی از آن‌ها را در مهر ماه امسال وتعداد باقی مانده از این هزار کلاس درس تا بهمن ماه سال جاری، آماده سازی وتحویل به آموزش وپرورش استان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش بینی می شود با توجه به عملکرد‌های مد نظر، جهش ۵ برابری نسبت به قبل داشته باشیم، افزود: تمامی مدارس خشت وگلی استان برچیده شدند وامسال ۴۰۰۰ کلاس درس را با استاندارد سازی، به سیستم گرمایشی وسرمایشی مجهز خواهیم کرد.

عضو شورای آموزش و پرورش استان بیان داشت: بعد از عید فطر پیش رو، تفاهم نامه‌ای با اتاق بازرگانی استان منعقد خواهیم کرد تا ۱۲۰ مدرسه به همت فعالان اقتصادی در استان ساخته شود.

واعظی نژاد با بیان اینکه امسال مشکل ۶۳۰ مدرسه استان در زمینه سرویس بهداشتی برطرف خواهد شد، عنوان کرد: ۶۲۹ سرویس بهداشتی که عمدتا در جنوب و شرق استان هستند باید ساماندهی شوند و نزدیک به هزار و ۹۶۰ سرویس بهداشتی دیگر هم نیاز به تعمیرات دارند که قریب به ۲۰۰۰ چشمه سرویس بهداشتی طی امسال در استان ساخته و تحویل داده خواهد شد.

او ابراز امیدواری کرد که برای امسال با تامین اعتبار لازم، مدارس آسیب دیده از سیل، بازسازی و تحویل آموزش و پروش داده خواهد شد، گفت: تعداد مدارس کپری ساز در جنوب استان قابل شمارش و پیش بینی نیستند چرا که با توجه به وقوع بلایای طبیعی اعم از سیل، زلزله و… اهالی آن مناطق به کمک آموزش وپرورش شتافته و با هزینه کمتر، همت به ساخت مدرسه کپری برای ادامه تدریس فرزندان خود، می‌کنند.

واعظی نژاد با بیان اینکه همانطور در جنوب استان مدارس کپری به چشم می‌خورد، در شمال استان هم مدارس کانکسی داریم، اعلام کرد: یکی از برنامه‌های مهم سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اجرای عدالت آموزشی در سراسر استان است که بیشتر توجه ما هم، به مدارس شرق و جنوب استان است.

وی با ابزار خرسندی گفت: ۴ پروژه در بخش گلباف تا اول مهرماه به بهره برداری خواهد رسید که امید داریم با تحویل این پروژه ها، مشکل فضای آموزشی در این منطقه برطرف شود.

او با بیان اینکه شهر کرمان در سطح استان، بدلیل افزایش جمعیت دچار کمبود فضای آموزشی است، گفت: شهرستان سیرجان دارای بیشترین خَیر مدرسه ساز در سطح استان و همچنین در کشور است.

مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان کرمان به نقش پر رنگ و با اهمیت خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و بیان داشت: قریب به ۳۰ درصد مدارس استان کرمان به همت خیرین  مدرسه ساز ساخته شده است که در سال گذشته ۹۷ میلیارد تومان هزینه کردِ این خیرین در کمک برای مدرسه سازی بوده است، ولی امسال امید داریم که در جهت این اقدام، به ۲۰۰ میلیارد تومان کمک خیر خواهانه خیرین برای مدرسه سازی برسد.

او با اشاره به طرح آجر به آجر، افزود: برای امسال طرحی ارائه کرده ایم با عنوان آجر به آجر که بعد از عید فطر از سامانه این طرح، رونمایی خواهد شد و همه شهروندان می‌توانند با هر میزان کمک هزینه در امر مدرسه سازی نیز مشارکت داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان” مهندس واعظی نژاد” مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان به مناسبت ۲۸ اردیبهشت سالروز تاسیس سازمان نوسازی مدارس، با مدیران اسبق این اداره کل دیدار و طی مراسمی با اهدای گل و لوح سپاس از زحمات و خدمات ایشان قدردانی کرد.

مهندس واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان در این دیدارها به خدمات و زحمات صادقانه و مخلصانه مدیران و مهندسین پیشکسوت حوزه ساخت و ساز مدارس اشاره کرد و گفت: ما مدیون زحمات و تلاشهای شبانه روزی و بی دریغ مدیران و کارکنانی هستیم که روزی در این اداره کل منشا خدمات و اثر بودند و از مشاوره و راهنماییشان بهره می بریم.

وی همچنین طی گزارشی عنوان کرد: اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان برنامه دارد تا در سال ۹۹ مدارس آسیب دیده در سیل را بازسازی و بهسازی نماید و با کمک خیرین و مشارکت بخش خصوصی و جذب اعتبارات دولتی ۱۰۰۰ کلاس درس را تحویل آموزش و پرورش نماید.

مهندس کامیاب مدیرکل اسبق نوسازی مدارس استان کرمان با اذعان به اینکه در مسئولیت‌های متعددی خدمت نموده، تصریح کرد: در هر جلسه و هر مراسمی که حضور داشتم، از اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان به عنوان یکی از ادارات فنی، تخصصی، اجرایی و تاثیر گذار یاد کرده ام و همیشه این اداره را به‌عنوان یکی از سرآمد ترین و بهترین ادارات استان معرفی نموده ام.

دکتر رجایی مدیرکل اسبق نوسازی مدارس استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان پهناورترین استان کشور می باشد و شرایط بد جغرافیایی و آب و هوایی آن کار را بسیار دشوار کرده است، بیان داشت: سازمان تخصصی و اجرایی نوسازی مدارس در دور ترین نقطه استان و محروم ترین منطقه با ساخت مدرسه شرایط تحصیل برای دانش آموزان را فراهم کرده است که این جای بسی خوشحالی است و نشان می دهد این اداره کل چه نقش مهمی در جامعه داشته و خدماتش به آحاد و اقشار مختلف مردم باز می گردد

.مهندس عبدالرضا گنجه ای مدیرکل اسبق نوسازی مدارس در این دیدار ضمن قدردانی از این حرکت انجام شده ، اظهار داشت: اقداماتی که در نوسازی مدارس صورت می گیرد قابل تحسین است و روند خوب و رو به رشدی را شاهد هستیم و امیدواریم همه ی تلاش ها و خدماتی که صورت می گیرد موجبات توسعه و آبادانی استان عزیزمان شود.

مهندس عبدالرضا گنجه ای نزدیک به ۱۳ سال از سال ۱۳۶۱ تا سال ۱۳۷۴ ، مهندس محمد جواد کامیاب نزدیک به ۱۳ سال از سال ۱۳۷۴ تا سال ۱۳۸۷ و دکتر غلامرضا رجائی نزدیک به ۱۱ سال از سال ۱۳۸۷ تا سال ۱۳۹۸ سکان هدایت و مدیریت این اداره کل را بر عهده داشته اند‌.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان . مهندس واعظی نژاد مدیرکل نوسازی مدارس کرمان به مناسبت ۲۸اردیبهشت ماه سالروز چهل وپنجمین سال تاسیس سازمان نوسازی ،توسعه وتجهیز مدارس کشور این روز رابه کارکنان این اداره کل تبریک گفت متن پیام به این شرح است

به نام ایزد دانا

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در بیست و هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹، وارد چهل و ششمین سال فعالیت خود می شود، این روز بهانه‌ای است که تلاش صادقانه کلیه همکاران محترم را ارج نهاده و ۴۵ سال حرکت و فعالیت مستمر را در برخورداری از این سازمان حرفه ای در کنار یکدیگر جشن بگیریم.

اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در این سال ها توانسته در مسیر رشد و توسعه، با همت و کوشش بی‌دریغ کلیه همکاران با اجرای پروژه‌های مختلف در حد مطلوب در ساخت فضاهای ایمن و استاندارد گام بلندی برای فرزندان این مرز و بوم بردارد.

با توجه به اینکه رسالت سازمان نوسازی، توسعه فضاهای آموزشی می باشد و رشد و تعالی این سازمان بر همه جامعه تأثیرگذار است، این بالندگی را باید به همه جامعه تبریک گفت.

بار دیگر سالروز تاسیس این سازمان را خدمت یکایک اعضای خانواده بزرگ نوسازی مدارس تبریک و شادباش عرض نموده و از درگاه قادر متعال برای همگی سلامتی و بهروزی و توفیق روزافزون مسئلت می نماییم.

            سید محمد واعظی نژاد 
 مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان، متن پیام تبریک مهندس واعظی نژاد به شرح ذیل است:

✨ مقام معظم رهبری (مدظله العالی): روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسایلی است که در آن نهاد می گذرد.

?امروزه روابط عمومی نه به عنوان یک سامانه تشریفاتی و حتی اجرایی بلکه به عنوان یک سامانه مشورتی و مدیریتی و به عنوان عنصر اصلی در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد.

? روابط عمومی ها می توانند با بالا بردن قدرت رقابت و پذیرش ریسک سازمانها و با جاری ساختن روح روابط عمومی در کل سازمان که با ایستایی و سکون منافات دارد٬ به عنوان نقش آفرین اصلی همدلی و همزبانی بین ملت و دولت باشند .

? روز ارتباطات و روابط عمومی٬ در نهایت فرصتی است مبارک تا همه با هم برای توسعه ارتباطات اجتماعی و غنای معنوی و ارزشی این حرفه ارزشمند با تقویت حضورمدیرانی دانایی محور و تحول طلب از یک سو و رعایت اخلاق حرفه ای در عملکرد خود و بهادادن روز افزون به نظام آزاد ارتباطات واطلاعات از سویی دیگرتلاش نموده و جایگاه این حرفه را در جامعه آرمان خواه و اسلامی خود تثبیت نماییم.

?در سالی که مزین است به شعار « جهش تولید»٬ بر خود فرض می دانم ۲۷ اردیبهشت ماه٬ سالروز ارتباطات و روابط عمومی را به شما پیشاهنگان و مشعل داران فروزان توسعه ارتباطی مخصوصاً مسئولان و کارکنان ادارات روابط عمومی سراسر استان و همکاران و فعالان زحمتکش و سخت کوش روابط عمومی این اداره کل و ادارات کل نوسازی مدارس سراسر کشور که با هم افزایی٬ هم اندیشی٬ همنوایی٬ همگرایی و با ابتکار و امید ٬ باصداقت و امانتداری در جهت انجام رسالت خطیر خود به سمت پیشبرد اهداف سازمانی و کمک به توسعه و آبادانی این مرز و بوم گام برمی دارند، تبریک و تهنیت عرض نمایم، امیدوارم این روز نقطه عطفی در توسعه و تحول روابط عمومی‌ها باشد.

           سید محمد واعظی نژاد 
   مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان