رشد چشمگیر مدرسه سازی در جیرفت

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، سید محمد واعظی نژاد مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش جیرفت گفت: در این شهرستان به ازای هر دانش اموز ۵.۲ متر مربع سرانه فضای آموزشی داریم، که دقیقا برابر با میانگین سرانه  کشوری است.

او افزود: خوشحالیم در شهرستان جیرفت، فضا‌های آموزشی برابر میانگین کشوری است، لیکن هنوز فضا‌هایی داریم که با مصالح غیراستاندارد ساخته شده است و مدارس بلوکی قدیمی داریم که در شان شهرستان جیرفت نیست و تلاش می‌کنیم که این کلاس‌ها هم بازسازی شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان بیان داشت: در سال ۹۹ اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی استانی به شهرستان جیرفت اختصاص یافت که رشد ۳۶ درصدی نسبت به سال ۹۸ داشت و پروژه‌های زیادی فعال شد و پروژه‌های نیمه تمام نیز به زودی به اتمام می‌رسند.

واعظی نژاد تصریح کرد: در حال حاضر ۲۰ پروژه با ۸۹ کلاس درس را در این شهرستان در دست اجرا داریم و امیدواریم بتوانیم در مهر ۱۴۰۰ این کلاس‌های درس نوساز و استاندارد را تحویل آموزش و پرورش دهیم.

او بیان داشت: ۱۳ مدرسه شهرستان جیرفت در سیل دی ماه ۹۸ و ابتدای فروردین ۹۹ آسیب دیدند که خوشبختانه تعمیر شدند و به چرخه مدارس استاندارد و ایمن در آموزش و پرورش برگشتند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان گفت: از ابتدای سال ۹۹ طرح استاندارد سازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی در کشور آغاز و ۳۷۴ کلاس درس در شهرستان جیرفت به سیستم‌های استاندارد مجهز شد و در حال حاضر ۸۵ کلاس درس در دست اقدام داریم که تا پایان سال استاندارد سازی و تحویل آموزش و پرورش می‌شوند.

واعظی نژاد افزود: طی امسال، ۶ هزار متر مربع سهمیه ایزوگام بام‌های مدارس شهرستان جیرفت را در نظر گرفتیم که در دست اقدام هستند و به زودی به اتمام می‌رسند.

او با اعلام اینکه ۳۰ کلاس درس شامل ۷ پروژه که همه از پروژه‌های خیری و مشارکتی بودند را در بخش بلوک و توابع شهرستان جیرفت کلنگ زنی کردیم، تصریح کرد: طی فردا هم دو پروژه بزرگ ۱۸ کلاسه و ۱۲ کلاسه در شهر جیرفت کلنگ زنی می‌شود.

  • به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان “سید محمد واعظی نژاد” مدیرکل نوسازی مدارس در آیین کلنگ زنی این پروژه ها، گفت: یک باب مدرسه ۱۲ کلاسه و یک باب مدرسه ۶ کلاسه به همت اتاق بازرگانی استان و موسسه خیریه گیتی در شهرستان ساخته خواهد شد.

    وی همچنین افزود: خیر نیکوکار کیان مهیمی نیز یه باب مدرسه ۳ کلاسه در روستای حجت آباد شهرستان عنبرآباد را متقبل شده که کلنگ ساخت آن نیز صبح امروز به زمین زده شد.

    مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان افزود: طرح آجر به اجر از ابتدای سال ۹۹ آغاز شده و در راستای تحقق ماموریت ها این طرح جذب مشارکت خیرین با طرح های مختلف صورت گرفته است.

    وی با اشاره به اینکه ساخت ۱۸ کلاس درس کمبود فضای اموزشی عنبرآباد را تا حدودی جبران می کند، تصریح کرد: ساخت ۱۲۰ مدرسه با ۷۲۰ کلاس درس به همت اتاق بازرگانی استان و موسسه خیریه مهر گیتی کار بزرگی است که فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی و بانیان نیکوکار موسسه خیریه مهر گیتی رقم زده اند ،در حالیکه جذب مشارکت های جدید بخص خصوصی و نهادهای خیریه از ماموریت ها و اهداف طرح آجر به آجر می باشد.

    عضو شورای آموزش و پرورش استان‌کرمان از همکاری و حمایت های رئیس اتاق بازرگانی استان تشکر کرد و گفت: اتاق بازرگانی استان کرمان معین اقتصادی شهرستان عنبرآباد نیز می باشد و امروز با مشارکت اتاق بازرگانی و موسسه خیریه مهر گیتی کلنگ ساخت دو باب مدرسه ۱۲ کلاسه و ۶ کلاسه در شهرستان عنبرآباد به زمین زده شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان “سید محمد واعظی نژاد” مدیر کل نوسازی مدارس در حاشیه کلنگ زنی این مجتمع آموزشی گفت: این مجتمع آموزشی که ۲۴ کلاسه می باشد، در یکی از محروم ترین مناطق و در حاشیه شهر کرمان واقع شده است و تراکم جمعیت دانش آموزی زیادی در این منطقه وجود دارد و با ساخت این مجتمع آموزشی خدمات  مناسب و مطلوب تحصیلی در فضایی ایمن و استاندارد ارائه می شود.

 واعظی نژاد در ادامه افزود: در واقع بانی ساخت این مجتمع آموزشی در این منطقه، دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی می باشد، که با پیگیری ایشان و با مشارکت اتاق بازرگانی استان و شرکت سرمایه گذاری توسعه وعمران استان کرمان این مدرسه که مورد نیاز مردم این منطقه شهر کرمان است؛ ساخته خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه این مجتمع آموزشی برای دانش آموزان ابتدایی ساخته خواهد شد، تصریح کرد؛ این پروژه دو ساختمان ۱۲ کلاسه دارد، که یک دبستان ویژه دختران و یک ساختمان ویژه پسران مقطع ابتدایی در نظر گرفته شده است.

مهندس واعظی نژاد ضمن قدردانی از مدیرکل راه و شهرسازی در خصوص واگذاری زمین پروژه در ادامه خاطرنشان ساخت:  با ساخت این مجتمع آموزشی بیش از ۸۰۰ دانش آموز حاشیه نشین شهر کرمان از فضای ایمن و استاندارد برخوردار خواهند شد و شرایط تحصیل خوب و بدون دغدغه برای دانش آموزان فراهم خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان ضمن قدردانی از مشارکت اتاق بازرگانی استان و  شرکت سرمایه گذاری توسعه وعمران استان کرمان، اظهار داشت: این پروژه در ادامه ساخت ۱۲۰ مدرسه با ۷۲۰ کلاس درس طبق تفاهم نامه با اتاق بازرگانی و موسسه خیریه مهر گیتی ساخته می شود.

 عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اعلام اینکه زیربنای هر ساختمان آموزشی ۱۳۰۷ مترمربع می باشد؛ بیان داشت: این پروژه به صورت مشارکتی ساخته خواهد شد و سهم اتاق بازرگانی استان، ۳۰ درصد این پروژه خواهد بود و مابقی از اعتبارات نوسازی مدارس تامین خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان از تکمیل دو پروژه مدرسه‌سازی نیمه تمام در شهرستان زرند با مشارکت اتاق بازرگانی استان کرمان و موسسه خیریه مهر گیتی خبر داد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان “سید محمد واعظی نژاد” مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان از مشارکت اتاق بازرگانی استان و موسسه خیریه مهر گیتی برای تکمیل دو پروژه مدرسه سازی در شهرستان زرند خبر داد و گفت: به همت فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی و خیرین و نیکوکاران موسسه خیریه مهر گیتی دو پروژه نیمه تمام شهرستان زرند که اعتبارات دولتیشان به اتمام رسیده بود، با تامین اعتبار خیری به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان، تکمیل و به زودی به بهره برداری خواهند رسید.

مهندس واعظی نژاد در رابطه با این پروژه ها بیان داشت: پروژه مدرسه شهید اندرزگو با ۱۲ کلاس درس و یک هزار و ۲۶۶ مترمربع زیربنای آموزشی با اعتبار۲۰ میلیارد ریال سهم خیر تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.

عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان دومین پروژه را دبستان ۷ کلاسه مسکن مهر زرند عنوان کرد و گفت: این پروژه ۷۶۷ متر مربع زیربنا دارد که با تامین‌اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی سهم خیر تکمیل خواهد شد و تحویل آموزش و پرورش می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان اظهار امیدواری کرد: با تکمیل و بهره برداری این مدارس حدود ۷۰۰ دانش آموز زرندی در فضایی آموزشی ایمن و استاندارد تحصیل خواهند کرد‌ که جا دارد از مشارکت خیرین اتاق بازرگانی استان و موسسه خیریه مهر گیتی تشکر کرد که در با کمک خیری در کنار اعتبارات دولتی برای فرزندان این استان و آینده سازان ایران اسلامی محیطی استاندارد و مقاوم را فراهم‌می سازند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان‌کرمان “سید محمد واعظی نژاد” مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در رابطه با این پویش ملی گفت:در این پویش مبلغ حداقل کمک معادل ۱۰۰۰۰ریال (هزارتومان) معادل هزینه یک آجر برای مشارکت در مدرسه سازی تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه این پویش از ابتدای دی ماه سال جاری آغاز شده ، تصریح کرد: تلاش خواهد شد برای روز ۱۵بهمن که روز مادر است مراسم نمادین برگزار شود، و با توجه به استقبال بانوان از این پویش پایان آن بهمن یا اسفند ماه امسال انتخاب خواهد شد.

مهندس واعظی نژاد با اعلام اینکه برای مشارکت آدرس ajorbajor.ir و mehremadrese.ir در دسترس مردم و خیرین نیکوکار می باشد، افزود:به ازا مبلغی که پرداخت می شود، معادل آجر آن برای شخص پیامک هم میرود، یعنی علاوه بر پوستر یک پیامک از طرف جامعه خیرین مدرسه ساز ارسال خواهد شد.

مدیر‌کل نوسازی مدارس استان کرمان با اذعان به اینکه در این پویش به خیر عنوان خیر مدرسه یار داده می شود؛ گفت:اگر خیر مبلغ ۲۵میلیون ریال به بالا کمک کند میتواند به ازا هر ۲۵میلیون ریال یک کاشی یادبود بنام شخصی که میخواهد در دیواره مدرسه هدف پویش برای همیشه نصب کند.

عضو شورای فنی استان در خصوص مشارکت های کلان در این پویش بیان داشت: از همین ابتدا حضور خیرین کلان که بنام مادر همسر یا دختر خود مدرسه میسازند یا هر خیر بانویی که تفاهمنامه ساخت مدرسه امضا میکند جز دستاوردهای اجرای این پویش (خیرین کلان)تلقی خواهند شدو در اینجا شرط نام خیرین آزاد است و نظر خیر تامین می شود.

سید محمد واعظی نژاد از مشارکت بالای کرمانی ها در پویش ملی محرم برای مدرسه سازی خبر داد و گفت: به زودی با کمک مردم کرمان مدرسه ای از کمک مردم در این پویش در یکی از مناطق محروم که نیاز مبرم به مدرسه دارد، ساخته خواهد شد و امیدواریم اینبار هم مادران و بانوان کرمانی در این پویش مشارکت بالایی داشته باشند و مثل همیشه کرمان در کشور سربلند بیرون آید.

حمید شیردل مدیر روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان در خصوص دسترسی های این پویش ملی گفت: بانوان و مادران می توانند از طریق سامانه های آجر به آجر و مهر مدرسه در این پویش ملی برای ساخت مدرسه مشارکت کنند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون از هشتگ #مهرمدرسه و #آجربهآجر استفاده می شده، افزود: برای اجرای این پویش از هشتگ های #ایرانمادرمن #مادردوستتدارم #مدرسهایبناممادرم #مدرسهایبرای_فرزندم استفاده می شود تا این پویش با بکار بردن این هشتگ ها در فضای مجازی فراگیر شود .

دکتر پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با همراهی سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان از پروژه بزرگ مجتمع آموزشی حیات طیبه شهر کرمان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان؛ دکتر پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان از روند ساخت پروژه ۴۰ کلاسه حیات طیبه شهر کرمان واقع در سه راه سیلو بازدید کردند.

سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان از ساخت دو پروژه بزرگ حیات طیبه در شهر کرمان خبر داد و گفت: این پروژه حیات طیبه شهر کرمان ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین و اجرای ماموریت های سازمان نوسازی،، توسعه و تجهیز مدارس کشور در دست اجرا می باشد.

سید محمد واعظی نژاد در ادامه افزود: این پروژه شامل ۸ بلوک آموزشی است که سالن ورزشی ، سالن آمفی تئاتر و کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز نیز دارد و از دوره پیش دبستانی تا پایان دبیرستان دانش آموزان میتوانند در این مجتمع آموزشی تحصیل نمایند.

وی با اشاره به اینکه پروژه های حیات طیبه جزو پروژه های بزرگ و سنگین سازمان نوسازی مدارس کشور هستند، تصریح کرد: این پروژه ۱۲ هزار متر مربع زیربنا دارد که با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان ساخته می شود.

فراخوان نهمین همایش و نمایشگاه ملی و دومین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی در تراز سند برنامه زیرنظام ” تأمین فضا، تجهیزات و فناوری”

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در راستای اجرایی نمودن اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری و ابلاغیه ریاست محترم جمهور، در نظر دارد با همکاری جمعی از صاحب‎‎نظران در عرصه معماری کشور، همچون سنوات گذشته نسبت به برگزاری نهمین همایش و نمایشگاه ملی و دومین همایش بین المللی “مدرسه ایرانی معماری ایرانی” در تراز سند برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، با اولویت مدیریت سبز در فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی، در اسفند ماه سال جاری اقدام نماید. بدین منظور از معماران مجرب کشور، استادان، دانشجویان و دانش‎آموزان علاقمند، با هدف دستیابی به مدارس با هویت، مزین به ارزش‎ها و اصالت‎های جامعه اسلامی، دعوت به عمل می آید تا عکس ‎ها و طراحی‎ های خود را به منظور ارائه در همایش و نمایشگاه و شرکت در مسابقه، ارسال نمایند.

سطوح مختلف مسابقه
سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و ادارات کل تابعه
مهندسین مشاور و بخش آزاد
دانشجویان معماری داخل و خارج از کشور

بخش های مسابقه
بخش طراحی: طراحی فضاهای آموزشی مطابق با جدول ارائه شده (طراحی مدرسه در مقاطع مختلف آموزشی)
بخش طرح‎های اجرا شده: ارائه تصاویر و پوستر از روند اجرای مدرسه در فضاهای آموزشی دولتی و غیر دولتی ساخته شده
بخش عکاسی: ارائه عکس از فضاهای مختلف مدارس موجود با دید انتقادی، نگاه مثبت یا منفی نسبت به معماری و فضاهای مدرسه ( شرکت در این بخش برای همگان آزاد است)

پنل های نمایشگاه
طرح های برگزیده معماری مدرسه شهری
طرح های برگزیده عشایری و روستایی
طرح های برتر اجرا شده مدرسه
ایده های نو در طراحی مدرسه
عکس های برتر

موضوعات بخش طراحی :

ردیف

سطوح مسابقه

موضوع

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و ادارات کل تابعه

مدرسه ابتدائی و یا متوسطه طراحی‎ شده در سایت های موجود استان
مدرسه ابتدایی یا متوسطه در سایت معرفی ‎شده از سوی دبیرخانه همایش
مجتمع آموزشی در سایت معرفی شده از سوی دبیرخانه همایش
مدارس روستایی ۱ تا ۶ کلاسه با رویکرد مدیریت سبز در سایت های موجود استان یا سایت معرفی شده از سوی دبیرخانه همایش
مدارس عشایری
مدارس سبز طراحی‎شده در سایت موجود (استان‎ها)

دانشجویی

مدرسه ابتدایی یا متوسطه در سایت معرفی‎ شده از سوی دبیرخانه همایش
مجتمع آموزشی در سایت معرفی‎شده از سوی دبیرخانه همایش
پایان نامه‎های دانشجویی در زمینه طراحی مدارس سبز
جزء فضاها و ایده‎های نو
مدارس روستایی ۱ تا ۶ کلاسه با رویکرد مدیریت سبز در سایت های موجود استان یا سایت معرفی شده از سوی دبیرخانه همایش
مدارس عشایری

مهندسین مشاور و بخش آزاد

مدرسه ابتدایی یا متوسطه در سایت معرفی‎ شده از سوی دبیرخانه همایش
مجتمع آموزشی در سایت معرفی ‎شده از سوی دبیرخانه همایش
جزء فضاها و ایده‎های نو
مدارس روستایی ۱ تا ۶ کلاسه با رویکرد مدیریت سبز در سایت های موجود استان یا سایت معرفی شده از سوی دبیرخانه همایش
مدارس عشایری

عموم و بصورت آزاد

عکاسی

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و ادارات کل تابعه

  • بخش آزاد

فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی دولتی و غیر دولتی ساخته‎شده

نمونه‎های موفق مدارس مقاوم‎سازی شده با رویکرد حفظ معماری مدارس

جوایز :
در بخش طراحی:

نفر اول ۲۰۰ میلیون ریال

نفر دوم ۱۵۰ میلیون ریال

نفرسوم ۱۰۰ میلیون ریال

در صورت تأمین منابع مالی و درخواست اداره کل استانی که طرح های برگزیده در بخش “مهندسین مشاور و بخش آزاد” در آن واقع است، در قالب قرارداد مشاوره، در دستور کار اجرایی ادارات کل قرار می گیرد.
جوایز به نفرات اول تا سوم هر یک از سطوح مختلف مسابقه تعلق خواهد گرفت.
در بخش فضاهای آموزشی ساخته شده : اهدای لوح تقدیر و تندیس به مدیران کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان منتخب و تیم طراحی آن در بخش مدارس دولتی و به تیم طراحی در بخش مدارس غیر دولتی

در بخش عکاسی:

به سه عکس برتر هرکدام مبلغ ۳۰ میلیون ریال

مهلت ارسال آثار:
آخرین مهلت ارسال طرح ها

۱۳۹۹/۱۱/۱۷

آخرین مهلت ارسال عکس ها

۱۳۹۹/۱۱/۱۷

روز داوری طرح ها و عکس ها

۱۳۹۹/۱۱/۳۰

اسامی برندگان بخش‎های مختلف همایش روز ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ اعلام و جوایز اعطاء خواهد شد.

مدارک درخواستی :
در بخش طراحی، هر طرح بر روی حداکثر ۳ شاسی از ورق ( Foam board فوم بورد ) با ابعاد ۷۰ *۵۰ سانتیمتر به صورت افقی ارائه گردد. (ارائه فایل شیت طرح ها برای نمایشگاه مجازی الزامی است)
پلان ها، نماها، برش ها، پرسپکتیوها (داخلی و خارجی)، تحلیل طرح و سایت پلان، مبانی طراحی طرح در ارائه طرح الزامی است.
عکس های ارسالی دارای ابعاد ۴۰×۳۰ روی ورق (Foam board فوم بورد ) با DPI حداقل ۳۰۰ به همراه فایل آن ارائه شود.
برای دانلود سایت مسابقه طراحی به پرتال سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور (اینجا) مراجعه کنید.
شرکت کنندگان خارج از کشور می توانند با ارسال فایل های dwg، psd و jpg طرح های خود به آدرس الکترونیکی دبیرخانه همایش، در مسابقه شرکت نمایند.
مدارک ارسالی به دبیرخانه، عودت داده نخواهد شد.
ارسال تمامی فایل ها، مدارک و مستندات و توضیحات طرح، بصورت dwg، psd و jpg و عکس و مشخصات طراح، قبل از برگزاری داوری، برای چاپ در کتاب “مدرسه ایرانی معماری ایرانی” الزامی است.

شرایط و مقررات مسابقه :
ثبت نام و شرکت در مسابقه، به صورت اینترنتی و با تکمیل فرم ثبت نام، از طریق مراجعه به پرتال سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به آدرس http://www.dres.ir امکان پذیر است.
آثار ارسالی تنها با ذکر کد کاربری و عنوان طرح و یا عکس ارائه گردد.
در صورت عدم رعایت موضوع مذکور، آثار ارسالی ارزیابی نخواهند شد.
شروع ثبت نام، متعاقباً اعلام می‎گردد.

مکان و زمان برگزاری همایش و نمایشگاه مجازی:
مکان : تهران- دانشگاه الزهراء
زمان برگزاری همایش : ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه ۱۳۹۹
زمان برگزاری نمایشگاه: ۹ لغایت ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۹

آدرس دبیرخانه : تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، خیابان شهید موسیوند، کوچه شهید لطیفی، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور
آدرس پورتال سازمان : http://www.dres.ir
آدرس سایت همایش: /۹isa/fahttp://www.dres.ir
کد پستی: ۱۹۳۳۸۸۴۸۸۳
پست الکترونیک: isa@dres.ir

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان از بهره برداری و اتمام پروژه‌های ساخت وساز مدارس فاریاب تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰ خبرداد.

کمبود فضای آموزشی فاریاب رفع می‌شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، سید محمد واعظی نژاد مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در سفر به شهرستان‌های جنوبی از پروژه‌های در دست اجرای این اداره کل، بازدید و در خصوص ساخت و ساز و جذب مشارکت‌های مردمی در شهرستان فاریاب  با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۲ پروژه با ۵۱ کلاس درس در شهرستان فاریاب در دست اجرا داریم گفت: ۲ سال پیش در بررسی‌های انجام شده، متوجه شدیم میانگین سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در این شهرستان ۳.۵ متر مربع بود، که از میانگین کشوری پایین‌تر است.

او افزود: با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، احداث مدارس جدید و جذب مشارکت‌های خیرین در این شهرستان، توانستیم اکنون این فاصله را به حداقل برسانیم.

واعظی نژاد، تصریح کرد: با اتمام پروژه‌های نیمه تمام شهرستان فاریاب بخش اعظمی از مشکل کمبود فضای آموزشی استاندارد و مقاوم این شهرستان حل می‌شود بصورتیکه در حال حاضر ۱۲ پروژه با ۵۱ کلاس درس در دست اجرا داریم و تا اردیبهشت ۱۴۰۰ همه‌ آن‌ها به بهره برداری خواهند رسید.

او با اشاره به اینکه از سال ۸۸ تعداد ۳۳ مدرسه با ۱۳۳ کلاس درس تخریبی نیاز به بازسازی داشتند ، تصریح کرد: این مدارس تخریبی در طرح بازسازی قرار گرفتند و ۱۹ مدرسه با ۱۲۱ کلاس درس مقاوم و استاندارد تحویل آموزش و پرورش شهرستان فاریاب شد ومابقی هم طی سال‌های آینده به اتمام خواهد رسید.

واعظی نژاد از افزایش اعتبارات عمرانی این نهاد در چند سال اخیر خبر داد و گفت: خوشبختانه اعتبارات عمرانی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ قریب به۶۰ درصد افزایش داشته، بطوریکه اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش شهرستان فاریاب در سال ۹۸ مبلغ ۳۲ میلیارد ریال بوده، اما این اعتبار در سال ۹۹ به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال رسیده است.

او از مشارکت اتاق بازرگانی استان کرمان و موسسه خیریه مهر گیتی برای ساخت ۱۲۰ مدرسه در استان خبر داد و گفت: دو پروژه از محل کمک‌های اتاق بازرگانی و موسسه مهر گیتی در شهرستان فاریاب ساخته خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در خصوص اجرای طرح استاندارد سازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی گفت: در حال حاضر ۷ مدرسه با ۵۳ کلاس درس به سیستم‌های استاندارد سرمایشی و گرمایشی مجهز شده‌اند.

او از اجرای طرح ملی آجر به آجر از ابتکارات وزیر آموزش و پرورش در استان کرمان ابراز رضایتمندی کرد و افزود: طی دو ماه محرم و صفر، مردم و خیرین کرمانی استان کرمان بالاترین مشارکت در سطح کشور داشته و سنگ تمام گذاشتند که نشان می‌دهد مردم کرمان به آینده دانش‌آموزان و فرزندان خود اهمیت می‌دهند و کار خیر جزو اعتقادات و باورهایشان است.

عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان از افزایش مشارکت‌های مردمی طی چند سال اخیر خبر داد و گفت: مشارکت‌های مردمی در سال‌های ۹۱ و ۹۲ زیر یک میلیارد تومان بوده، اما در سال ۹۹ تا امروز ۲۱۴ میلیارد تومان جذب مشارکت خیرین و مردمی داشتیم که این رقم بسیار قابل توجه بوده و در سطح کشور رتبه سوم را از آن خود کرده ایم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان، حل مشکل عایق‌های رطوبتی مدارس، توزیع تجهیزات مورد نیاز آموزشی مدارس و تجهیز مدارس به سیستم‌های استاندارد سرمایشی و گرمایشی را از اولویت‌های اصلی و کاری نوسازی مدارس در شهرستان‌های جنوبی عنوان کرد.

درادامه این سفربه شهرستان منوجان

کلنگ ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز منوجان، صبح امروز با حضور مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان کرمان به زمین زده شد.

سید محمد واعظی نژاد مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این مدرسه با ۶کلاس درس و ۴۹۰ مترمربع زیربنای آموزشی و سالن نمازخانه این مدرسه نیز با ۲۰۰ متر مربع زیربنا با همت خیر نیکوکار ساخته خواهد شد.

وی از افزایش مشارکت های مردمی طی چند سال اخیر خبر داد و افزود: مشارکت های مردمی در سال های ۹۱ و ۹۲ زیر یک میلیارد تومان بوده، اما در سال ۹۹ تا امروز ۲۱۴ میلیارد تومان جذب مشارکت خیرین و مردمی داشتیم که این رقم بسیار قابل توجه بوده و در سطح کشور رتبه سوم را از آن خود کردیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این پروژه ها در حال حاضر از پروژه های در دست اجرای اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان در شهرستان منوجان هستند که با اتمام این پروژه ها بخش اعظمی از کمبود فضای آموزشی استاندارد و مقاوم این شهرستان جبران می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان از تکمیل و ساخت ۱۴ مدرسه نیمه کاره با ۱۳۳ کلاس درس توسط اتاق بازرگانی وموسسه خیریه مهرگیتی در شهرستان های بافت، رابر، ارزوییه، زرند، جیرفت، ریگان، فاریاب و مناطق شهداد و راین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، سید محمد واعظی نژاد در مراسم انعقاد تفاهم نامه تکمیل مدارس نیمه تمام توسط اتاق بازرگانی کرمان با قدردانی از  اتاق بازرگانی کرمان وموسسه خیریه مهر گیتی در زمینه انعقاد تفاهم نامه ساخت ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۳۳ کلاس درس تقدیر کرد و افزود: تاکنون عملیات ساخت ۱۲۰ کلاس از این تعداد آغاز شده است.

واعظی نژاد با اشاره به افتتاح بیش از یک هزار کلاس درس تا پایان سال جاری در استان افزود: سرانه فضای آموزشی استان تا پایان امسال به میانگین کشوری می رسد. سال ۹۲ میانگین سرانه فضای آموزشی در استان با۴/۹۲ متر بود که تاکنون به ۵/۰۳ متر افزایش یافته است‌.

وی گفت: ۳۱۰ پروژه نیمه تمام آموزشی از قبل از سال ۹۲ در استان وجود داشت که تاکنون ۳۰۳ پروژه از این تعداد تکمیل شده است و مابقی تا پایان امسال تکمیل می شود.

وی از آغاز عملیات ساخت ۳۰۴ مدرسه در سه سال اخیر از محل کمک های مردمی و اعتبارات دولتی خبر داد و افزود: تعدادی از این پروژه ها به بهره برداری رسیده و مابقی تا پایان دولت افتتاح می شود وبه بهره برداری می رسد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با بیان این که مشارکت خیران در دولت تدبیر و امید بی نظیر بوده است، گفت: در سال ۹۹ تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان از محل  مشارکت خیران جذب کرده ایم..

درادامه طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی، معادن، صنایع و کشاورزی کرمان گفت: مدرسه سازی را اقدامی مقدس و مهمترین رسالت اجتماعی خود در اتاق بازرگانی می دانیم

وی با بیان این که بر اساس تفاهم نام منعقد شده با اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان وموسسه خیریه مهر گیتی ،متعهد شده است ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۳۰ کلاس درس را در استان احداث کند، گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار شده ۱۲۰ کلاس درس از این تعداد در مناطق حاشیه ای شهر کرمان ساخته شود اما متاسفانه دغدغه اصلی ما اختصاص زمین جهت ساخت این مدارس است که در این زمینه با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم.

بر پایه این گزارش؛ تفاهم نامه تکمیل ۱۴ مدرسه نیمه کاره توسط اتاق بازرگانی کرمان ، در شهرستان های بافت، رابر، ارزوئیه، جیرفت، ریگان، فاریاب و زرند و مناطق شهداد و راین با حضور رئیس اتاق بازرگانی، معادن، صنایع و کشاورزی کرمان ، مدیر کل نوسازی مدارس ،مدیرکل آموزش وپرورش ومدیران و روسای آموزش و پرورش این شهرستان ها و مناطق امضا شد.

در ارزیابی فعالیت ها و برنامه های آموزشی دستگاه های اجرایی استان اداره کل نوسازی مدادس استان کرمان رتبه برتر در زمینه عملکرد امور آموزشی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان؛ “سید محمد واعظی نژاد” مدیرکل نوسازی مدارس در این رابطه بیان داشت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هر ساله بر حسن اجرای کلیه برنامه ها و فعالیت های آموزشی دستگاه های اجرایی نظارت دارد و با ارزیابی عملکرد امور آموزشی در سال ۹۸ اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان موفق به کسب رتبه برتر شد‌.

مهندس واعظی نژاد در ادامه از حمایت ها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قدردانی کرد و گفت با همکاری خوبی که فی ما بین اداره کل نوسازی مدارس و سازمان مدیریت و برنامه ریزی وجود دارد، در جذب اعتبارات ملی و استانی رشد خوبی داشته ایم که این موضوع خود باعث رشد و توسعه فضاهای آموزشی پرورشی، ورزشی و رفاهی شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان افزود: در سال ۹۸ تعداد ۳۵۰ کلاس درس را تحویل آموزش و پرورش داده ایم ، که تا پایان سال برنامه داریم یک هزار کلاس درس را تحویل دهیم که این آمار نشان می دهد رشد خوبی در بحث تامین اعتبارات ملی ، استانی و مشارکتی و خیری داشته ایم.

واعظی نژاد با اشاره به اینکه ارتقا سطح دانش و آگاهی کارکنان جزو اولویت های سازمانی نوسازی مدارس می باشد، تصریح کرد: در راستای توانمند سازی کارکنان آموزش های اثر بخش را از طریق برگزاری کلاس ها ی حضوری و مجازی در دستور کار قرار دادیم که با توجه به پشتیبانی های صورت گرفته و تلاش جمعی مدیران و کارکنان موفق به کسب رتبه نخست ارزیابی دستگاه های اجرایی سراسر استان شدیم.

افزودنی است به دنبال کسب رتبه برتر عملکرد امور آموزشی دستگاههای اجرایی استان، توسط اداره کل نوسازی مدارس، جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از زحمات و تلاش های سید محمد واعظی نژاد با صدور تقدیرنامه ای که متنش به شرح ذیل است؛ تقدیر نمود.

جناب آقای سید محمد واعظی نژاد
مدیرکل محترم نوسازی مدارس استان کرمان

امروز هیچ سازمانی بدون توجه به نیروی انسانی توانمند و نقش سازنده آن در ارائه خدمات قادر به ادامه حیات نیست در این راستا آموزش و توانمندسازی کارکنان بدون وجود فرهنگ حمایتی میسر نخواهد شد و آموزش اثربخش نیازمند توجه، پشتیبانی و تلاش جمعی از مدیران و کارکنان است.

یکی از وظایف اصلی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نظارت بر حسن اجرای کلیه برنامه ها و فعالیتهای آموزشی دستگاه های اجرایی می باشد، اکنون با عنایت به اتمام نظارت، کنترل و ارزیابی عملکرد آموزشی سال ۱۳۹۸ ، دستگاه‌های اجرایی استان توسط مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری این سازمان و کسب رتبه برتر توسط آن دستگاه در زمینه عملکرد امور آموزشی، بدینوسیله به پاس قدردانی از اهتمام و تلاش شایسته جنابعالی و همکاران پرتلاش آن مجموعه، این لوح تقدیر به حضورتان اهدا می گردد.

امید است با توکل به خداوند و اتکاء به حسن تعهد، خلاقیت، نوآوری و تلاش بیش از پیش در امر آموزش و توانمندسازی کارکنان گام های موثرتری برداشته و موجبات خدمات رسانی مطلوب تر را برای مردم شریف استان در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید فراهم آورید.

جعفر رودری
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان