صبح روز ۹ دی ۱۴۰۱، مهندس رضا هدایتی مدیرکل به همراه تعدادی از معاونین و کارکنان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در مراسم بزرگداشت حماسهی ۹ دی شرکت نمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان، مراسم بزرگداشت نهم دی با سخنرانی سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس محترم جمهور، صبح امروز پیش از نماز جمعه در مصلای امام علی (ع) شهر کرمان برگزار شد.
مهندس رضا هدایتی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان، همزمان با سالروز حماسهی باشکوه نهم دی، پیامی به مناسبت گرامیداشت این واقعهی تاریخی صادر نمود. به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، متن این پیام به شرح زیر است:
«طبق بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) «نهم دی» حادثهی کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار، شبیه به حرکات بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایهی دین و تحقق وعدههای الهی تبیین شود. حماسهی تاریخی ۹ دی به دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثابت کرد که مردم بصیر و حماسهآفرین کشور در دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی، لحظهای درنگ نخواهند کرد و پیشتازی مردم شهیدپرور کرمان در مقابله با فتنهگران نشان از بصیرت، هشیاری، دشمنشناسی و غیرت دینی و انقلابی مردم آگاه این استان است. اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز حماسهی نهم دی، توفیق روزافزون و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در مسیر آرمانهای والای بنیانگذار کبیر انقلاب (ره)، تحت رهبری حکیمانهی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم. رضا هدایتی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان»
همزمان با فرارسیدن ایام شهادت اندوهبار دختر گرامی نبی اکرم (ص)، حضرت فاطمهی زهرا (س)، مهندس رضا هدایتی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان پیام تسلیتی به همین مناسبت صادر نمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان متن این پیام به شرح زیر است:
«تاریخ اسلام، حوادث تلخ و شیرین فراوانی داشته که هرکدام کتاب قطوری از حکمت و معرفت انسانی و الهی را در خود دارد، اما بدون تردید یکی از حزن انگیزترین وقایع تاریخی را باید واقعهی تلخ شهادت دختر گرامی رسول خدا (صلی الله و علیه و آله و سلم) دانست. ایام فاطمیه روزهای غمبار سوگواری بر شهادت بزرگ بانویی است که معیار فضایل بود و همگان را به پارسایی و پایداری فرا میخواند. حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) امابیها بود و تکیه گاه پیامبر عظیم الشان اسلام، و بزرگترین آموزگار بانوان جهان. او که در دوران حیات خویش نمونهی عصمت و صبر و ایثار بود، با شهادت مظلومانه و سیرهی زندگی خود به جهانیان آموخت که هر کس به ریسمان الهی و خاندان نبوت تمسک جوید، بیتردید راه حق و حقیقت را برگزیده است. فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، مقام زن را در جامعه شکوه و منزلت بخشید و عفت و پاکدامنی را با تمام استواری گسترانید تا امروز زنان مسلمان میهنمان با الگوبرداری از این بانوی بزرگوار، عزتمندانه در تمامی عرصهها دوشادوش مردان در راستای سربلندی ایران اسلامی گام بردارند. اینجانب فرا رسیدن ایام حزنانگیز فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به تمامی محبان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت عرض مینمایم. امید است در این ایام با سوگواری بر غم شهادت دخت گرامی آخرین پیامآور نور و رحمت بکوشیم تا پیروان شایستهای برای مکتب اسلام ناب محمدی باشیم.
مهندس رضا هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان به مناسبت پنجم دیماه مصادف با نوزدهمین سالگرد زلزلهی بم پیام تسلیتی صادر نمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، متن این پیام به شرح زیر است:
«پنجم دیماه ۱۳۸۲ روز تلخی بود که هر سال تقویم اندوه سترگ و وصفناپذیر آن را به ما یادآوری میکند. روزی که علاوه بر شهر بم، دلهای تمام ایرانیان نیز لرزید. روزی که هموطنان عزیزمان در شهر تاریخی بم به سوگ عزیزانشان نشستند.
اکنون ۱۹ سال از آن فاجعهی اندوهبار میگذرد اما یاد و خاطرهی عزیزانی که در این زلزله جان خود را از دست دادند، همواره در ذهن عزیزانشان تازه است و تصویر بم به عنوان دارالصابرین در یاد و خاطرهی ایرانیان ثبت گردیده.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالگرد این زلزلهی دلخراش، به ویژه به همکاران محترمی که عزیزانشان را در این حادثه از دست دادهاند، یاد و خاطرهی تمامی درگذشتگان این واقعه را گرامی میدارم.
صبح روز دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱ دومین جلسهی شورای اداری نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با حضور مدیرکل، معاونین و کارکنان در محل سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، گفتوگو پیرامون وضعیت پرداخت حقوق کارکنان، آخرین وضعیت اجرای رتبهبندی برای کارکنان، تغییرات جدید چارت ادارت کل نوسازی مدارس از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
همچنین تعدادی از کارکنان این اداره کل در این جلسه به بیان نظرات و دغدغههای خود پرداختند.
سردار حسن پلارک، یار دیرین سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ضمن حضور در اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان با معاون مشارکتهای مردمی این اداره کل دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، این دیدار جهت پیگیری ساخت یک مدرسهی خیرساز در استان کرمان توسط سردار حسن پلارک صورت گرفت. سردار پلارک به عنوان خیر مدرسهساز این مدرسه را با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان به یاد همسرش مرحومه بانو معصومه جعفری احداث خواهد کرد.
صبح روز چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ با حضور مسئولان بانک مسکن و نوسازی مدارس استان کرمان، مدرسهی شهدای بانک مسکن در روستای گنجان شهرستان رابر واقع در استان کرمان به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در این مراسم ضمن خوشآمدگویی به خیرین و حاضرین وقدردانی ویژه از زحمات بانک مسکن، اظهار داشت: برای احداث این مدرسهی سه کلاسه ۲ میلیارد و هفتصد میلیون تومان اعتبار هزینه شده است که بخشی از آن توسط بانک مسکن تامین و بخشی از آن نیز از محل اعتبارات محرومیتزدایی اختصاص داده شد.
مهندس هدایتی با اشاره به اینکه اعتبارات محرومیتزدایی تنها به ۱۶ استان کشور اختصاص دارد، افزود: سال ۱۳۹۶ ما یک سند تقریبا ۵۰۰ صفحهای در رابطه با طرح محرومیتزدایی در استان کرمان تنظیم کردیم و با بردن این سند به سازمان مدیریت کشور و دفاع از آن توانستیم اعتبارات محرومیتزدایی را برای استان کرمان بگیریم.
وی با اشاره به سرعت بالای تکمیل مدرسهی شهدای بانک مسکن، گفت: دوستانی که در منطقه حاضر بودند، دیدند که از فروردینماه تا کنون روند ساخت این مدرسه با چه سرعتی به انجام رسید و امروز دانشآموزان و فرهنگیان عزیز شاهد بهرهبرداری از این فضای زیبا و مستحکم هستند.
عضو شورای فنی استان کرمان افزود: خدا را شکر میکنیم که در این شهرستان که زادگاه افتخار جهان اسلام، شهید سردار سلیمانی است، توانستیم خدمت بکنیم و انشاالله دانشآموزان عزیز بتوانند از این فضا به خوبی بهره ببرند و خوب درس بخوانند و شهید سلیمانیهای دیگری نیز از این شهرستان و این استان بلند بشوند تا در جهان تاثیرگذار باشند.
مهندس ضمن تشکر مجدد از بانک مسکن بابت ساخت مدرسه در شهرستانهای استان کرمان، اظهار داشت: بانک مسکن در حوزهی ساختوساز تخصص دارد و در جایجای استان کرمان، آثار خدمات بانک مسکن مشهود است.
وی ضمن اشاره به وسعت زیاد استان کرمان گفت: بعد از انقلاب فضاهای آموزشی بسیار مستحکم و مناسبی ساخته شده است و به عنوان مثال در شهرستان رابر حدود ۹۰ درصد از فضاهای آموزشی بعد از انقلاب تخریب و بازسازی شده تا دانشآموزان بتوانند در یک فضای امن و بدون دغدغه تحصیل کنند.
مهندس هدایتی ضمن اشاره به تراکم بالای دانشآموزی در شهر کرمان، ادامه داد: از لحاظ فضای آموزشی، در حال حاضر بیشترین مشکل را در خود شهر کرمان و آموزش و پرورش ناحیهی یک و دو کرمان داریم و سرانهی فضای فیزیکی در شهر کرمان از متوسط کشوری پایینتر است.
وی با خطاب قرار دادن مسئولان بانک مسکن کشور افزود: این خواهش را از شما داریم که اگر میتوانید در احداث یک مدرسهی ۱۲ کلاسه در شهر کرمان مشارکت کنید چون شروع پروژه در حال حاضر برای دولت سخت است ولی اگر خیرین بیایند و ۳۰ تا ۵۰ درصد از اعتبار پروژه را تامین کنند، ما نیز میتوانیم تحت عنوان پروژههای نیمهتمام برای تکمیل آن پول بگذاریم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با اشاره به خدمات قابل توجه دولت سیزدهم در بحث مدرسهسازی، اذعان داشت: در سفر ریاست محترم جمهوری به استان کرمان، ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمهتمام استان مصوب شد که قرار شد هر سال ۲۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار در اختیار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس قرار گیرد.
دکتر علی کمالی عضو هیئت مدیرهی بانک مسکن کشور نیز ضمن گرامی داشتن یاد و نام شهدا به خصوص شهدای شهرستان رابر، اظهار داشت: امروز توفیقی حاصل شد و خدا قسمت کرد تا به کمک دوستان و با مشارکت بانک مسکن این مدرسه به بهرهبرداری برسد و ما خوشحالیم و احساس ذوق داریم و هر کمکی که از دستمان بربیاید در خدمت هستیم.
وی افزود: من با افتخار هر خدمتی که بتوانم برای این روستا و این منطقه انجام خواهم داد و قطعا شهید سلیمانی نیز شاهد است و دعای خیر ایشان پشت سر ما خواهد بود.
دکتر کمالی افزود: یکی از رسالتهای بانک مسکن خانهسازی است. در حوزهی تسهیلات روستایی ما وامهای قرضالحسنهی ۴ درصد پرداخت میکنیم و تعداد زیادی در کل کشور همین الان در حال انجام است.
وی با اشاره به انجام تعهدات بانک مسکن در زمینهی طرح نهضت مسکن ملی، ادامه داد: بانک مسکن یک بانک مردمی است نه یک بانک تجاری. در حال حاضر علیرغم اینکه در زیان هستیم و پول هم نداریم، ولی از آنجا که بانک مردم هستیم، کمک به مردم را به عنوان یک تکلیف انجام میدهیم.
دکتر کمالی ضمن اشاره به جایگاه والای شهدا، خطاب به دانشآموزان مدرسهی شهدای بانک مسکن افزود: تکلیف بچههایی که دارند اینجا درس میخوانند خیلی سنگین است و انشاالله که هر کدام از شما بتوانید با تلاش و کوشش به یک انسان بزرگ تبدیل شوید و در انقلاب نقشآفرینی بکنید و یاور رهبری و دین باشید.
گفتنی است که مدرسهی ۳ کلاسهس شهدای بانک مسکن با زیربنای آموزشی ۱۹۶ مترمربع در زمینی به مساحت ۱۱۵۰ مترمربع با حصاری به طول ۱۵۰ متر و اعتباری بالغ بر ۲۷ میلیارد ریال با مشارکت بانک مسکن و اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان در روستای گنجان از توابع شهرستان رابر احداث گردیده است.
از جمله حاضرین در این مراسم میتوان به آقایان صمدالله محمدی نمایندهی مردم شریف بافت و رابر در مجلس شورای اسلامی، دکتر علی کمالی عضو هیات مدیرهی بانک مسکن کشور، مهدی بلوچی مدیر امور شعب منطقهی شرق کشور بانک مسکن و عقیل زینلی مدیر امور شعب بانک مسکن استان کرمان و امام جمعهی شهرستان رابر اشاره کرد.
صبح روز سهشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ در مراسم هشتمین اجلاسیهی استانی نماز که با حضور دکتر محمدمهدی فداکار داورانی استاندار کرمان، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی، جمعی از مسئولان و اهالی رسانه در کرمان برگزار شد، از اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان طی این مراسم استاندار کرمان به عنوان رئیس شورای اقامهی نماز استان کرمان با اهدای لوح سپاسی به مهندس رضا هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس استان، از زحمات مجموعهی نوسازی مدارس استان کرمان در عرصهی اقامهی نماز که منجر به کسب رتبهی شایستهی تقدیر در سطح استان شد، تقدیر و تشکر نمود.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات حجتالاسلام قرائتی در عرصه نماز، بیان کرد: همه ما بهویژه در دستگاههای اجرایی در خصوص نماز وظایفی داریم که باید به آن عمل کنیم.
وی با بیان اینکه در ادارات معمولاً زیر زمینها و یا مکانهایی که مناسب نیستند برای نمازخانه در نظر گرفته میشود که این ظلم بزرگی است، افزود: همه باید کمک کنند محل نماز خانه بهویژه در مدارس محیطی شاداب و با طراوت باشد.
فداکار با تأکید بر اینکه بازنگری در محیط نمازخانههای ادارات ضروری است، نقش خیرین در بهسازی محیط نمازخانهها را مهم دانست و تصریح کرد: انشالله خداوند به ما توفیق دهد تا معنای واقعی نماز را دریابیم.
در این مراسم نمایندگانی از دانشآموزان، اولیا و امام جماعت محلات به بیان دغدغههای خود در زمینه نماز پرداختند. همچنین در پایان از دستگاههای برتر استان در حوزه نماز تقدیر شد.
هشتمین اجلاسیه استانی نماز با محوریت «پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد» با حضور حجتالاسلام والمسلمین قرائتی، استاندار کرمان و جمعی از مسئولان و دانشآموزان امروز، ۲۹ آذرماه در تالار برق کرمان برگزار شد.
دهمین جلسهی شورای برنامهریزی و توسعهی استان کرمان به ریاست دکتر فداکار استاندار کرمان و با حضور دکتر پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، معاونان استاندار، تعدادی از مدیران کل دستگاههای اجرایی استان کرمان، جمعی از مسئولان و اهالی رسانه عصر روز شنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، مهندس رضا هدایتی در این جلسه به ارائهی گزارش عملکرد و ظرفیتهای بودجهی سال مالی ۱۴۰۰ نوسازی مدارس استان کرمان پرداخت و اظهار داشت: بنا بر اعلام استاندار محترم کرمان، اداره کل نوسازی مدارس استان امسال به لحاظ تعداد پروژههای افتتاحی در هفتهی دولت و ابتدای مهرماه یکی از سه دستگاه برتر استان بود. مهرماه امسال تعداد ۶۴ پروژهی آموزشی با اعتباری بالغ بر ۵۷۸ میلیارد تومان توسط اداره کل نوسازی مدارس در استان به بهرهبرداری رسید.
مهندس هدایتی افزود: اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان، به مناسبت دههی مبارک فجر، تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۵۶ مدرسه شامل ۴۰۹ کلاس درس را مورد بهرهبرداری قرار خواهد داد.
وی در خصوص وضعیت اعتبارات ملی و استانی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان در سال مالی ۱۴۰۰ اظهار داشت: میزان اعتبارات مصوب برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان از محل اعتبارات ملّی در سال مالی ۱۴۰۰، مبلغ ۸۰۹ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۶۳۰ میلیارد تومان معادل ۷۷/۹ درصد از آن تخصیص یافته است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان ادامه داد: همچنین میزان اعتبارات مصوب برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان از محل اعتبارات استانی در سال مالی ۱۴۰۰، مبلغ ۱۶۳/۲ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۸۰/۱ میلیارد تومان معادل ۴۹ درصد از آن تخصیص یافته است.
عضو شورای آموزش و پرورش استان در خصوص وضعیت اعتبارات سیل ۱۴۰۰ گفت: با توجه به وقوع حادثهی ناگوار سیل در استان کرمان در سال ۱۴۰۰ به تعدادی از مدارس استان آسیب وارد شد. در همین راستا و جهت رفع خسارات ناشی از سیل، اداره کل نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۰ درخواست اعتباری به مبلغ ۲۲/۸ میلیارد تومان را نمود که تنها ۵ میلیارد تومان اعتبار برای این امر تخصیص داده شد.
وی در خصوص فرونشست کردن حصار و محوطهی تعدادی از مدارس استان، اعلام کرد: با توجه به آسیب دیدن حصار و محوطهی تعدادی از مدارس در شهرستانهای رفسنجان، انار، بردسیر، سیرجان، قلعهگنج، رودبار جنوب، منوجان و انار، این اداره کل اقدام به بازدید میدانی و برداشت اطلاعات حصار و محوطههای فاقد استحکام نمود. طبق برداشت ناظرین این اداره کل، در حال حاضر حصار و محوطهی ۳۳ مدرسه جمعا به طول ۷۳۹۵ متر فاقد استحکام لازم میباشند.
مهندس هدایتی افزود: میزان تخصیص اعتبار از محل طرح تامین قیر برای پروژههای این اداره کل در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۵۰ میلیارد تومان بود که با این مبلغ محوطهی ۱۱۶ مدرسه با مساحتی بالغ بر ۲۳۸۳۷۳ متر مربع آسفالت شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر ۷ استخر در حال اجرا توسط نوسازی مدارس در استان وجود دارد. با تکمیل این ۷ استخر، فضایی بالغ بر ۷۳۵۰ مترمربع به فضاهای ورزشی استان افزوده خواهد شد. از بین این ۷ استخر پیشرفت فیزیکی ۶ استخر بالای ۵۰ درصد میباشد.
عضو شورای فنی استان کرمان در رابطه با وضعیت پروژههای خیری در استان کرمان، اعلام داشت: در حال حاضر ۱۷۶ پروژهی خیرساز با ۷۰۰ کلاس درس در سرتاسر استان کرمان در حال اجراست که از این تعداد، ۲۱۵ کلاس درس مربوط به تعهدات خیرین در ۹ ماههی نخست سال ۱۴۰۱ است.
وی با اشاره به رشد چشمگیر مشارکت خیرین در ۹ ماههی نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، گفت: میزان تعهد خیرین نیکاندیش در سال ۱۴۰۰ رقمی بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان بوده است که این رقم در نه ماههی نخست سال ۱۴۰۱ با جهش ۳۴ درصدی، به بیش از ۱۳۴ میلیارد تومان افزایش یافته است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در خصوص وضعیت اعتبارات ملی و استانی کل کشور اظهار داشت: میزان اعتبارات مصوب برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کل کشور از محل اعتبارات ملّی در سال مالی ۱۴۰۰، مبلغ ۱۰۱۴۱ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۷۵۰۵ میلیارد تومان معادل ۷۴ درصد از آن تخصیص یافته است.
وی افزود: همچنین میزان اعتبارات مصوب برای نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کل کشور از محل اعتبارات استانی در سال مالی ۱۴۰۰، مبلغ ۳۵۲۶ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۱۶۲۴ میلیارد تومان معادل ۴۶ درصد از آن تخصیص یافته است.
مهندس هدایتی در رابطه با سهم نوسازی مدارس استان کرمان از اعتبارات استانی کل کشور، اظهار داشت: در سال مالی ۱۴۰۰ تخصیص اعتبار استانی این دستگاه حدود ۸۰ میلیارد تومان بود که ۲۰ میلیارد تومان از آن به تکمیل ساختمان اداری اداره کل آموزش و پرورش (واقع در خیابان ۲۲ بهمن) مربوط بود. لذا تنها حدود ۶۰ میلیارد تومان از آن به ساختوساز و تجهیز مدارس استان اختصاص یافت. همچنین در سال مالی ۱۴۰۰، تخصیص اعتبار استانی کل کشور ۱۶۲۴ میلیارد تومان بوده است. به این ترتیب سهم نوسازی مدارس کرمان از اعتبارات استانی کل کشور تنها ۳/۷ درصد است. این در حالی است که سهم ما از اعتبارات ملی کل کشور بالغ بر ۸/۴ درصد است.
مهندس هدایتی در رابطه با کمبود شدید مدرسه در شهر کرمان گفت: استاندارد تراکم حضور دانشآموزان در هر کلاس در کشور، بسته به سطح کلاس، ۲۵ تا ۳۰ نفر است در حالی که این رقم در شهر کرمان ۴۸ نفر است. همچنین سرانهی فضای فیزیکی مدارس شهر کرمان برابر با ۴/۷ است در حالی که میانگین سرانهی آموزشی کشور ۵/۲ میباشد.
وی افزود: با توجه به جمعیت دانشآموزی شهر کرمان و تراکم بالا، برای رسیدن به متوسط کشوری باید ۷۰۰ کلاس درس جدید در قالب ۷۵۰۰۰ متر مربع فضای آموزشی ساخته شود که برای این امر اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز است.
دو مدرسه در شرق استان کرمان با حضور خیرین نیکاندیش خانمها مهشید خاکبازنژاد، مریم کشاورز، پروین صدری و گیتی کبیری، جمعی از مسئولان کشوری و استانی از جمله رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور، مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان، جمعی از مردم و دانشآموزان به بهرهبرداری رسید.
همچنین کلنگ یک مدرسه در شهرستان ریگان به زمین زده شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان حمید طریفی حسینی در این جریان سفر یکروزهی خود به شرق استان ضمن تشکر ویژه از اقدامات خیرین مدرسهساز، گفت: ۸۰ درصد مدارس استثنایی کشور را خیران میسازند که کمک بزرگی به دستگاه آموزش وپرورش شده است.
وی با بیان اینکه توجه به دانش آموزان استثنایی از اولویتهای مهم مجموعه تعلیم و تربیت استان است، گفت: تمامی تلاش ما در مدارس استثنایی این است که استعدادهایی که در این مدارس آموزش میبینند، شکوفا شوند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان نیز با اشاره به دغدغههای خیرین در راستای تکمیل پروژههایشان، اذعان داشت: در استان پروژههای نیمهتمامی با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد داریم که در انتظار تکمیل ساختمان، حصارکشی یا محوطهسازی هستند. ما برای تکمیل این پروژهها از تمام ظرفیت موجود از جمله قیر رایگان استفاده کردهایم.
وی گفت: وقتی خیرین محترم مدرسهساز پنجاه درصد از ساخت یک مدرسه یا یک فضای آموزشی را تامین میکنند، ما به عنوان دولت وظیفه داریم که بر اساس تفاهمنامهای که فیمابین اداره کل نوسازی مدارس، اداره کل آموزش و پرورش استان و خیرین محترم امضا میشود، آن فضا را تکمیل کنیم.
عضو شورای آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: مدرسهی خیرساز استثنایی ریگان با زیربنای ۳۵۰ مترمربع و حصارکشی ۲۸۰ متر طول و محوطهسازی ۴۰۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح گردید.
برپایه این گزارش در ادامهی سفر معاون وزیر آموزش و پرورش به شرق استان کرمان کلنگ احداث مدرسه فاطمیون (س) روستای خیرآباد شهرستان ریگان به زمین زده شد.
همچنین مدرسه استثنایی ۶ کلاسه خیر ساز حضرت فطمه زهرا (س) در شهرستان نرماشیر با اعتباری بالغ بر ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با زیربنای ۳۵۰ مترمربع و ۴۰۰۰ مترمترمربع محوطه سازی در نرماشیرافتتاح گردید.
حضور در گلزار شهداء شهرستان ریگان و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان از دیگر برنامههای سفر دکتر طریفی حسینی به شرق استان کرمان بود.